Houten kassa

Verzendinformatie en voorraad

Laten we beginnen met wat je vermoedelijk zoekt: we versturen ons houten speelgoed doorgaans de dag nadien (of zelfs de dag zelf) en de levering is dus vaak binnen de 48uur.

Normaal hebben we alles die op de website staat zelf op stock, is dit anders, of sturen we rechtstreeks vanuit een leverancier dan staat het duidelijk bij het houten speelgoed vermeld, zo hopen we niemand nadien te moeten teleurstellen :-).

Geen nood mocht dit het geval zijn, aangezien wij werken met Europese Leveranciers, zullen wij deze vermoedelijk toch nog vrij snel (enkele dagen) geleverd krijgen. Of beter nog: We laten het rechtstreeks leveren door onze producent waardoor je het ook binnen enkele werkdagen hebt!

Wij doen ons best om een bestelling de dag zelf of de dag nadien te verzenden, zodat jij jouw houten vriendjes snel in huis hebt! Doorgaans wordt er na verzending binnen de 1-4 werkdagen geleverd met PostNL, DPD of Bpost. (In tijden van Covid19 hangen we natuurlijk ook wat af van de koerierdiensten). Als het dringend is: stuur ons zeker een bericht, dan kijken we om ons houten speelgoed zo snel mogelijk te leveren!

Om het houten speelgoed te verzenden rekenen we € 5,90 (België) of € 9 (voor Nederland) aan, maar net zoals jij houden wij niet van verzendkosten, dus als we het op een andere manier kunnen oplossen dan doen we dat graag. Mail gerust (of start de chat) naar info@houtenvriendjes.be en we kijken hoe we dit kunnen doen! Daarnaast is het ook zo dat we gratis verzenden als je voor meer dan € 50 (België) of €75 voor Nederland aan houten vriendjes wil!

Trouwens op afspraak (via mail/chat op Facebook) kan je het bij ons in Leffinge (Middelkerke) ook altijd komen ophalen.

Wij werken meestal met PostNL, Bpost of DPD.

Stuur ons gerust een bericht mocht je een vraag hebben rond ons houten speelgoed en wij zullen het uitzoeken voor je.

Alvast bedankt voor jullie vertrouwen!