Patience game

Verzendinformatie en voorraad

Wij doen ons best om zo veel mogelijk op van onze houten vriendjes op stock te hebben. Mocht dit niet zo zijn zal je dit herkennen aan de “Beschikbaar via nabestelling” bij het gekozen houten speelgoed of “uitverkocht”.

Dus als het op stock is, dan staat er duidelijk op voorraad, zo hopen we niemand nadien te moeten teleurstellen :-).

Geen nood mocht dit het geval zijn, aangezien wij werken met Europese Leveranciers, zullen wij deze vermoedelijk toch nog vrij snel (enkele dagen) geleverd krijgen. Of beter nog: We laten het rechtstreeks leveren door onze producent waardoor je het ook binnen enkele werkdagen hebt!

Wij doen ons best om een bestelling de dag zelf of de dag nadien te verzenden, zodat jij jouw houten vriendjes snel in huis hebt!

Om het houten speelgoed te verzenden rekenen we € 5,90 of € 8,50 (voor Nederland) aan, maar net zoals jij houden wij niet van verzendkosten, dus als we het op een andere manier kunnen oplossen dan doen we dat graag. Mail gerust naar info@houtenvriendjes.be en we kijken hoe we dit kunnen doen! Daarnaast is het ook zo dat we gratis verzenden als je voor meer dan € 50 aan houten vriendjes wil!

Wij werken meestal met PostNL.

Stuur ons gerust een bericht mocht je een vraag hebben rond ons houten speelgoed en wij zullen het uitzoeken voor je.

All search results