Over ons

Wij, Sarah en Glenn, zijn zelf mama en papa van 2 fantastische schatten. Jack werd geboren in 2014, Lily kwam in 2016. In oktober 2018, werd er na 2 helse jaren een zeldzame ziekte bij ons dochtertje vastgesteld. Primaire immuundeficiëntie of PID. Haar immuunsysteem liet het eenvoudig weg afweten. Met de diagnose ,werd ook de behandeling opgestart. Onze dochter kreeg en krijgt elke week een infuus immunoglobulines of antistoffen. 

Ergens wilden we de rugzak onmacht omzetten in het tanken van positiviteit in een wereld die ver lag van artsen en behandeling. Een oude droom, mede gevoed door een carrière in het onderwijs, kwam boven. Houten speelgoed. We keken naar elkaar en een dag later was onze webshop geboren. Houtenvriendjes.

Voor ons aanbod van leuk houten speelgoed baseren we ons eerst en vooral op onze eigen kinderen. We willen dat het houten speelgoed lang meegaat en tegen een stootje kan. We willen ook dat het veilig is. En voor onze, en alle kinderen willen we ook dat het houten speelgoed verantwoord is. We zetten hard in op het ecologische verhaal en weigeren speelgoed zonder transparant ecologisch verhaal te verdelen. We willen leuk, veilig én betaalbaar houten speelgoed verkopen waar we achter staan!

Elke bestelling die binnenkomt, is voor ons een bevestiging dat we schrijven aan het juiste verhaal. Onze droom, die jullie mee werkelijkheid maken en die ons zoveel energie geeft!

Jack en lily
Jack&Lily
sarah en glenn